NOI SUNTEM CEI AUTENTICI

Anvelope puternice pentru transportatorii adevărați

 

Vă place entuziasmul pe care-l simțiți atunci când reveniți la volanul camionului, când depășiți limitele, când dețineți controlul asupra traseelor urbane? Atunci sunteți, fără îndoială, unul dintre noi! 
Bine ați venit în comunitatea BFGoodrich®. Ne-am luat angajamentul să oferim anvelope excelente pentru camioane care ies în evidență atât pe șosele cât și pe teren accidentat. Fiind conștienți de provocările profesionale cu care vă confruntați și de condițiile dificile în care vă deplasați, ne dorim ce vă doriți și dumneavoastră: anvelope puternice, fiabile, la prețuri rezonabile, fără bătăi de cap.
La fel ca dumneavoastră, nici nouă nu ne plac graficele și statisticile. Ieșim pe șosea și ne testăm anvelopele în mediile cele mai solicitante. Astfel  vă putem spune exact ce pot să facă. Am și reușit să câștigăm o serie de trofee impresionante, de la Baja la Sebring la Dakar. Iubim provocările.
Să trecem la volanul camioanelor, autobasculantelor, autobuzelor, autocarelor, autoutilitarelor și camionetelor pentru a ne bucura de o nouă călătorie!
Suntem toți parte a acestei provocări. Muncim din greu și ne distrăm pe măsură.

bfgoodrich truck tyres history brandcontent
istoricul camionului; istoricul anvelopei
BFGoodrich
Întotdeauna ne gândim cum putem îmbunătăți anvelopele pentru camioane BFGoodrich®.