DOMENIILE MELE DE ACTIVITATE

 

 

 


 

Viața de transportator este solicitantă. Programul lung de lucru, care suferă adesea modificări, condițiile dificile de drum, clienții exigenți... Sunteți deja familiarizat cu aceste aspecte. Și vă plac. Iată cine vi se va alătura!


Anvelopele BFGoodrich® pentru camioane au ajuns ÎN SFÂRȘIT în Europa.


Din 1914, anvelopele de curse BFGoodrich® și-au dovedit performanțele în toate întrecerile majore și pe toate circuitele de curse, inclusiv Baja 1000, Cupa mondială de raliu cross-country, obținând numeroase trofee și victorii de-a lungul anilor.


Transportatori de pe diferite continente au foarte mare încredere în robustețea acestor anvelope. Fie că vă deplasați pe distanțe lungi, prin jungla urbană, sau parcurgeți drumuri acoperite de gheață și noroi, anvelopele BFGoodrich® își mențin confortul la condus  și sunt de partea șoferilor de camion. Pentru șoferii de camioane,  basculante,  autobuze, autocare și curier există anvelope pentru fiecare domeniu de activitate și pentru fiecare cerință legată de performanțe. 
 

Luați-vă cheile. Este momentul să treceți la treabă! Și să vă bucurați de recompense pe măsură!
Transporturi cât vezi cu ochii
Întrebare retorică: Preferați să transportaţi sau să fiţi imobilizat? Răspunsul este floare la ureche! Anvelopele BFGoodrich® muncesc la fel de mult ca dumneavoastră, asigurând deplasarea camionului pe distanțe lungi și asigurând un raport preț/calitate imbatabil!
 

Adevăratele campioane din șantiere
Cine se teme de sarcinile mari? Operațiunile intense asociate construcțiilor civile reprezintă o activitate importantă în Europa și nimeni nu își permite să aibă timpi neproductivi. Anvelopele robuste cu aderență excelentă pe pietre, praf și asfalt vă sunt alături în  șantiere de construcţii, zi după zi.


Alegerea celei mai scurte rute
Întrebare rapidă: care este distanța de frânare sigură în condiții de ploaie? Recunoașteți: când aveți de livrat și ridicat o mie de colete (sau așa aveți impresia), uneori v-ar fi mai bine dacă... ați fi singur în trafic! La fel ca transportatorii, anvelopele BFGoodrich® sunt fiabile, performante și rezistente la impact, pentru ca dumneavoastră să vă mențineți operațiunile și agilitatea.
 

Nu aveți timp să stați pe bară
De unde a apărut acel biciclist?! Anvelopele BFGoodrich® pentru autobuze sunt companionii dumneavoastră silențioși care mențin siguranța pasagerilor, conducându-i în același timp în siguranță  în  stația următoare. Știți că anvelopele sunt fiabile deoarece software-ul dedicat vă anunță când trebuie să vă planificați lucrările de întreținere, mulțumită cipului RFID integrat. Aveți libertatea să vă concentrați asupra drumului.
 

Călătorii şi peisaje diferite
Care este autostrada dumneavoastră preferată pe care vă place să conduceți? Anvelopele BFGoodrich®  pentru autocare sunt mai silențioase, iar călătorii sunt recunoscători deoarece nivelul scăzut de zgomot produs de înaintarea anvelopelor îi ajută să adoarmă. Pasagerii sunt încrezători în faptul că se află în siguranță și se vor afla într-un loc nou în câteva ore.

CĂUTARE DISTRIBUITOR ANVELOPE

Anvelopele BFGoodrich® pot fi montate pe autobuzul sau camionul dumneavoastră oriunde v-ați afla. Puteți găsi aici distribuitorul dumneavoastră de anvelope, rapid și sigur!
Localizează-mă